Címkék

iBlog (:

Hírek a tech világból.

Fahrenheit - az aktuális hőmérséklet kijelzése a Home Screen-en

2012.02.07. 18:24 Trigogame

A Fahrenheit nevű olcsó kis applikáció segítségével megjeleníthetjük a kezdőképernyőn az akutális időjárást.

A mostani hideg időkben - amikor mindenki a hőfokmérőt nézi, hogy vajon súrolja-e (legjobb esetben alulról) a -20 fokot az időjárás - rendkívül jól jön az iOS eszközökben alapból megtalálható Weather app. Gyors, pontos, de túl sok információval nem rendelkezik. Mi van akkor, ha egy kicsivel többre vágyunk, mondjuk hogy a Home Screen-en is lássuk az aktuális kinti hőmérsékletet - mondjuk jailbreak nélkül?

Ekkor szépen felkeressük az App Store-t, és megvásároljuk a Fahrenheit nevű univerzális, 0,79€-s alkalmazást (van ingyenes is, de az tele van pakolva reklámokkal, és ráadásul a minket leginkább érdeklő funkció is tiltva van). Beállítjuk a kívánt várost (vagy ha engedélyezzük, beméri magától), és máris gyönyörködhetünk, ugyanis ezentúl az alap képernyőn, a Fahrenheit ikonja felett fogjuk látni a hőfokot. Ehhez azonban egy kis kapcsolóval át kell állítanunk Enadble-re az Enable Badge Icon Notification-t, és 15-30 percenként frissülni is fog a kijelzőnkön. Az akksi valószínűleg jobban fog merülni egy kissé, dehát valamit valamiért (talán kárpótol majd kicsit a töménytelen információ, amivel a program elhalmoz a Weather-höz képest).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ialma.blog.hu/api/trackback/id/tr544075896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása