Címkék

iBlog (:

Hírek a tech világból.

Újabb Kickstarter projekt:Tidy Tilt

2012.01.08. 10:53 Trigogame

 

Smart Cover stílusú, univerzális tok iPhone 4-hez és 4S-hez.

A Kickstarter projekt keretében indult (reméljük hódító) útjára a TidyTilt. Az itt indult programokról annyit kell tudni, hogy lelkes, de elég pénzügyi kerettel nem rendelkező tervezők termékeit mutatják be itt, és megpróbálnak a támogatók segítségével annyi pénzt gyűjteni, hogy az elegendő legyen a termék kiadásához. Pár alkalommal már mi is mutattunk be ilyen eszközöket, ilyen volt például az ODDIO1-es fülhallgató, az iEmu, vagy az iBamboo hangszóró. No de térjünk vissza a TidyTilt-re:

Alapjában véve egy iPhone tok-ról, védőről van szó, amolyan iPad 2-höz kapható Smart Cover stílusban. Ezt is össze lehet hajtogatni, és akkor támasztékul szolgál iPhone-unknak. Sőt, akár még fülhallgató tartóként is használhatjuk. Nagyon pofás kis darab, és ez tényleg hasznos funkciókkal rendelkezik. A projektnek 10.000 dollárt kellett elérnie, jelenleg a Kickstarter oldalán 86.795 dollárnál tartanak, egyébként ezen az oldalon elő is lehet rendelni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ialma.blog.hu/api/trackback/id/tr723528180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása