Címkék

iBlog (:

Hírek a tech világból.

1 éves a Mac App Store!

2012.01.08. 10:58 Trigogame

A tegnapi napon ünnepelte egy éves születésnapját a Mac gépeken elérhető szoftverbolt.

Január 6-án, azaz a tegnapi nap folyamán érte el működésének 365.-ik napját. Ugyanis 2011 január 6-án indította útjára az Apple az akkoriban már iOS eszközökre elérhető App Store testvérét Mac gépeken. A bolt a 10.6.6-os rendszerfrissítéssel vált elérhetővé, és kezdéskor közel 1000 alkalmazásból választhattunk, jelenleg körülbelül 10.000 program áll rendelkezésünkre. Épp a múlt hónapban jelentették be, hogy a Store-ban regisztrálták a százmilliomodik letöltést is, szóval nyugodtan kijelenthetjük: ugyanolyan sikereket ért el, mint iOS rendszereken az App Store.

Steve Jobs egyébként úgy nyilatkozott akkoriban, hogy "reméljük a felhasználók szeretni fogják azt az új, innovatív utat, aminek segítségével felfedezhetik kedvenc alkalmazásaikat". Igaza lett. Boldog születésnapot Mac App Store!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ialma.blog.hu/api/trackback/id/tr733528189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása