Címkék

iBlog (:

Hírek a tech világból.

App Store:kitiltja az Apple a cseles másolatokat

2012.02.07. 18:29 Trigogame

 Több fejlesztő felháborodása után az Apple törölt egy csomó appot az App Store-ból, amik más, népszerű alkalmazások megtévesztő másolatai voltak.



A pénteken törölt appok nevükben és funkciójukban is olyan népszerű játékokat másoltak, mint a Temple Run, a Tiny Wings vagy a Words with Friends. A játékok nagy része egy Anton Sinelnikov nevű fejlesztőtől származott, aki szombaton újabb 9-et rakott fel, amik közül néhány ránézésre megint csak más appokat másol. 

A felháborodott fejlesztők a múlt hét végén telefonon keresték meg az Apple-t, mások pedig Twitteren jelezték a problémájukat. Az Apple az első panaszok megérkezése után gyorsan reagált a helyzetre és eltüntette a kérdéses appokat az App Store-ból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ialma.blog.hu/api/trackback/id/tr544075914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása